Catalin Chirilescu
Cătălin Chirilescu

Despre Noi (XIV) – Mihail Musat

„Da, cred ca exista o singura persoana pentru care sunt direct responsabil sa devina mai buna pe zi ce trece. Acea persoana nu este nici mama, nici tata, nici sora, nici vreun prieten sau prietena, amic sau amica… sau oricine altcineva. Acea persoana sunt chiar eu.”

„Viata m-a invatat ca fiecare succes aduce o bucurie mare cu el si fiecare esec aduce o mare lectie.”

„Suntem singurii responsabili de succesul nostru. Mediul extern, cu bune sau cu provocari este acolo ca sa ne sustina sau ca sa ne incerce.”

„Tinere, viata este o calatorie. Bucura-te de ea, zi de zi, clipa de clipa.  Accepta ca in viata sunt si bune si rele, si usoare si grele. Observa cum toate sunt trecatoare, cum vin si pleaca. Tu fii prezent in toate. Accepta-le. Respecta-le. Fii recunoscator. Hai, stiu ca poti, daca vrei…”

„Actiunile vorbesc mult mai mult de la sine decat o pot face multe cuvinte.”

„Viata nu presupune sa-ti asumi riscuri. Presupune asumarea riscurilor care ti se potrivesc.”

„Sa fii prezent la ceea ce simti sa faci, si sa faci ceea ce simti. Si asta intr-o maniera cat mai libera si in care sa te regasesti zi de zi.”

„Cu cat amanam mai mult, cu atat sunt sanse mai mari sa uitam visurile noastre. Se pune praful peste ele si la un moment dat nu le mai recunoastem.”

„Oricat de frica iti este, cand simti ca este momentul pentru o schimbare, fa-o.”

„Nu uita de tine dragul meu, pentru ca daca tie iti este bine si celor din jur le va fi bine.”

„Fii atent la tot si la toti si lasa lucrurile sa se aseze natural. Joaca-te !”

„Sunt un om simplu. Traiesc o viata simpla.”

Cu mare bucurie, dragii mei prieteni, va recomand sa cititi cea mai noua carte a lui Mihail, intitulata „Acum” , in care veti regasi realitati ale fiintei umane si totodata lucruri simple, care sunt cele care fac diferenta pentru o viata sanatoasa, prospera, plina de iubire, intelepciune si adevar. Multumim Mihail pentru ce oferi lumii ! :)

Comentarii

comentarii

2 gânduri despre “Despre Noi (XIV) – Mihail Musat”

Comentarii