Catalin Chirilescu
Cătălin Chirilescu

ASCULTARE ACTIVA SI FEEDBACK EFICIENT

“Ni s-au dat 2 urechi si o gura ca sa ascultam de doua ori mai mult decat vorbim”, spune un citat deseori rostit de buzele noastre.

Insa de cele mai multe ori vorbim de cinci ori mai mult decat ascultam, nu-i asa ?

 

Ei bine, dragii mei, incepand de joia viitoare am dezvoltat un nou concept, acela de SERI DE DEZVOLTARE PERSONALA SI RELAXARE, in care va astept saptamanal, in fiecare joi, timp de 2 ore si jumatate, sa dezbatem si sa discutam despre o tema deosebit de utila in dezvoltarea noastra ca oameni.

 

Asadar, prima tema pe care o vom aborda ia nastere joia viitoare pe 8 noiembrie, la orele 19.00, pe strada Paraschiva Gherghel nr. 14, sector 1, Bucuresti– vis-à-vis de Piata Domenii, unde vom vorbi despre „ASCULTARE ACTIVA SI FEEDBACK EFICIENT.”

 

“Nu exista esec, exista doar feedback.”, vine si ne spune NLP-ul si teoria comunicarii. Dar oare atunci cand un prieten de-al nostru are parte de un “esec” major in viata lui, stim cum sa-i oferim un feedback prin care sa-l incurajam si sa-l remotivam inspre a actiona curajos in continuare ?

 

Iata 2 teme pe care le vom joia viitoare, ASCULTARE ACTIVA SI FEEDBACK EFICIENT si in care vom pune accent pe:

 

–         Cele 4 tipuri de ascultare in comunicare

–         Comportamentul nonverbal propice ascultarii active

–         Cum sa comunici ca sa fii ascultat si receptionat de interlocutor / i

–         Feedback – instrument util nu doar in organizatii, ci si in viata personala

–         Cum sa dai un feedback motivator si incurajator ( metoda STAR, metoda STAR / AR, metoda JOHARI, metoda SBI)

–         Cum sa primesti un feedback si sa-l incorporezi in favoarea procesului de dezvoltare si autocunoastere.

 

Va fi o seara in care vom avea parte de informatii noi si utile, de exercitii captivante de ascultare activa si feedback eficient, de prajiturele si suc incluse in pret si de posibilitatea dezvoltarii unei retele de networking performante !

In cateva cuvinte:

 

Ce ?  – ASCULTARE ACTIVA SI FEEDBACK EFICIENT

Cand ?JOI, 8 NOIEMBRIE 2012, orele 19:00

Unde ?Salon InLight, Strada Paraschiva Gherghel nr. 14, sector 1, Bucuresti- vis-à-vis de Piata Domenii.

De ce ?  – Invatare si Dezvoltare; Socializare, Prajiturele si suc

Cu cine ?  – Catalin Chirilescu –  trainer, speaker, autor

Cat ? 50 RON

 

Practic cu o investitie de doar 50 RON, avem parte atat de informatii utile pentru dezvoltarea noastra, cat si de crearea unei retele de socializare din care mai apoi putem dezvolta relatii de prietenie sau de business.

 

Pentru ca numarul de locuri este limitat, inscrierile se pot face pana marti, 6 noiembrie:

–         la numarul de telefon 0741052769 (Catalin Chirilescu)

–         la adresa de mail contact@catalinchirilescu.ro

 

 

Despre Catalin Chirilescu – Catalin Chirilescu este trainer Coca Cola Romania, este autorizat CNFPA in formare profesionala pentru adulti si organizeaza cursuri de „Formare de Formatori” si „Public Speaking”, „Brand Personal”, „Persuasiune si Influenta”, „Tehnici de negociere si vanzari”. Este specialist in dezvoltare personala si profesionala, instrumente NLP, Analiza Tranzactionala si Process Communication Model.

 

Va astept cu bucurie la SERI DE DEZVOLTARE PERSONALA SI RELAXARE – prima intalnire ASCULTARE ACTIVA SI FEEDBACK EFICIENT !

Comentarii

comentarii

5 gânduri despre “ASCULTARE ACTIVA SI FEEDBACK EFICIENT”

 1. Buna!
  Ma bucur sa descoper din ce in ce mai multi oameni pasionati de comunicare…nu orice fel de comunicare, ci de una EFICIENTA!
  Din nefericire, am aflat prea tarziu despre cursul de „Public Speaking”, asa ca as vrea sa aflu pe cand un altul?
  Cu multumiri, Mimi.

 2. Felicitari pentru tot ce ai infaptuit pana acum!
  Succes in tot ce ti-ai propus! Multa sanatate si bucurii sa te insoteasca pe drumul numit 2013! Te imbratisez cu drag >:D<

 3. Imi place foarte mult acest articol, si ar trebui sa gasim in mediul online mai multe de acest tip. Mai asteptam articole de acest gen, si nu ramane decat sa zic Bravo, si sa iti promit ca o sa citesc in continuare articolele postate pe acest site.

 4. Foarte bun acest articol, si se refera la un subiect interesant si in acelasi timp pe gustul cititorilor. Mai asteptam articole de acest gen, la fel de bine scrise si nu ramane decat sa iti spun ca te voi citi in continuare, pentru ca imi plac articolele de pe acest site.

Comentarii