Despre Cătălin

Master Trainer & Managing Partner Attitude Training

„Catalin’s approach to (internal) training is very fresh and surprisingly complete.
I participated in several sessions held by him during a proffesional development programme in our Company and I appreciated the valuable information and the positive environment he created for learning.
Catalin blends very originally NLP, Transactional Analysis, management instruments from Stephen Covey and Robert Cialdini’s research in persuasion, in a very engaging way.
I also appreciate his versatility towards the general feeling in the group and towards individuals within, resulting in an outcome above expectations at the end of the day.”

–   Bianca Ilarie, Key Account Manager Coca-Cola HBC Romania

20131025_180100_1

In 28 de ani, a practicat 11 ani sport de performanta – scrima, proba floreta – proba in care a fost dublu campion balcanic, multiplu campion national la individual si echipe si detine numeroase medalii si diplome in concursuri nationale si internationale. A fost component al lotului national de floreta masculin si sportiv in cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Absolvent ca sef de promotie al UNEFS Bucuresti – facultatea de Kinetoterapie si Motricitate Speciala , a continuat studiile universitare cu masteratul “ Marketing si Comunicare in Afaceri” din cadrul ASE Bucuresti si masteratul “Formarea Formatorilor” in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei de la Universitatea Bucuresti. Si-a completat studiile cu numeroase traininguri interne si internationale si cu un program de MBA in cadrul Business Academy, sub egida Cambridge Business School.

Este Master NLP, practician ThetaHealing si specialist in numeroase metodologii de comunicare, precum: Process Communication Model, Persuasive Communicator sau Analiza Tranzactionala.

Are la activ peste 15.000 de ore de livrare si speaking pe teme de soft-skills: Negociere, NLP, Public Speaking, Train of Trainers,  Stress Management, Persuasiune si Influenta, Leadership practic, Management, Vanzari, Brand Personal, Comunicare si Ascultare Activa, Construire de echipe, Creativitate si Inovatie, Analiza Tranzactionala, Coaching, Teambuilding  etc, dintre care peste 5000 de ore livrate in traininguri precum “Train the Trainers”, “Persuading & Influencing”, “Public Speaking” sau “Tehnici de Comunicare”.

A inceput sa-si exercite “pasiunea” de trainer inca de la varsta de 21 de ani, in care spune el “aveam in sala oameni de 45-50 de ani pe care trebuia sa-i gestionez; numai cand intrau in sala si vedeau un pusti in fata lor se speriau, insa la final de fiecare data feedback-ul a fost unul extraordinar.”

Curios din fire si pasionat de spiritualitate, este initiat intr-o multitudine de tehnici complementare, alternative si de dezvoltare personala precum: Reiki, Tehnica radianta, Yoga, Tehnici de meditatie, Numerologie, Tai Chi, Qiqong, Hipnoza, Reflexoterapie, Atingerea Cuantica, Constelatii Organizationale, Coaching, Shamanism, Actorie, Improvizatie  etc si considera ca “acest mix mi-a oferit o perspectiva pluridisciplinara a Vietii care mi-a deschis mintea spre Legile Universale si spre evolutia propriei Existente”.

A ocupat pozitia de “Training & Development Specialist” la Coca-Cola HBC Romania, actualmente fiind trainer-colaborator in CCHBC. A activat ca “Learning Architect” in cadrul companiei MMM Consulting Int’l si are o vasta experienta de livrare si parteneriat cu organizatii din numeroase industrii: FMCG, Automotive, Pharma, Banking, IT, Constructii, Oil & Gas, Telecom, Airlines.

Spune despre el ca, inainte de toate realizarile enumerate mai sus este “OM”

20140524_164627_1

“ In spatele oricarei tehnici se regaseste OMUL, asa ca nu are sens sa ne ascundem. Acest aspect reprezinta poate cel mai important lucru pe care vom fi nevoiti sa-l descoperim si este cel mai important lucru asupra caruia se poate lucra intr-un training – OMUL. Asa ca sa-i dam bice si sa nu mai pierdem vremea, ci sa ne orientam eforturile spre a ne regasi pe noi insine”

Unul dintre citatele dupa care isi ghideaza viata suna asa:

“Ai grija sa inveti in fiecare zi cate ceva nou pentru ca daca nu o vei face, in alt colt al lumii cineva cu siguranta o face, iar atunci cand te vei intalni fata in fata cu acesta, vei pierde.”

– Brian Tracy

Domenii de expertiza in training & consultanta:  Vanzari, Negociere, NLP, Public Speaking, Effective Presentations, Train of Trainers,  Persuasiune si Influenta, Leadership practic si aplicat, Management, Brand Personal, Comunicare si Ascultare Activa, Construire de echipe, Creativitate si Inovatie, Analiza Tranzactionala, Coaching, Theta Healing, Psihologie aplicata in sport si performanta, Effective Feedback  etc

„Catalin is most comfortable in front of an audience – he’s the most enthusiastic, outspoken, energizing and joyful trainer I’ve seen. He’s a powerful public speaker and can engage the audience in seconds; and the next minute he can make you laugh from your heart or shed a tear from the corner of your eye.
My colleagues from Supply Chain have given me only positive feedback about Catalin’s trainings, saying that they never had such good time (read: fun) while still maintaining a learning state, during a training.”

–  Maria Dinu, Talent Manager Coca-Cola HBC Romania

„Atunci cand l-am intalnit prima oara pe Catalin am inteles din primul moment ca este un invingator. Fara a fi „un cititor al mintii”, pot spune fara sa gresesc ca atunci cand vad intr-un om o pasiune extraordinara pentru ceea ce face, stiu ca acea persoana va avea succes in tot ceea ce isi propune sa realizeze. Pasiunea este energia de a actiona, de a creste continuu, de a invata, este ingredientul care-i ajuta pe oameni sa realizeze lucruri extraordinare.

Catalin este un om care transmite aceasta pasiune si cred ca are destul de multe lucruri de spus in domeniul dezvoltarii personale. Sunt absolut convins ca este „construit” din acelasi material ca si un leader de talia lui Tony Robbins sau Eben Pagan.

Pentru cei care vor sa invete o lectie de pasiune, Catalin este un profesor excelent si o sursa de inspiratie!”

 Andrei Loiso, antreprenor, hipnotist – ArtJoyHypnosis

 „ Acum, când lumea se pregăteşte pentru o nouă schimbare de paradigmă, în care învăţaturile spirituale şi cunoaşterea ştiinţifică împart acelaşi teren şi în care trecerea la o metaparadigmă a conştinţei va aduce sub acelasi acoperiş cele două jumătăţi ale cautarii umanităţii după adevăr – Cătălin vine şi spune prin ceea ce face că schimbarea trebuie să vină din noi si nu din exteriorul nostru.

Şi dacă uneori ne întrebăm dacă munca pe care o facem e cu adevărat semnificativă, dacă serveşte ea vreunui scop? Dacă duce la împlinirea Personală? Atunci sunt fericiţi cei ce pot afla răspunsul la această întrebare sau pot găsi acel tip de activitate care să ducă la împlinirea unui scop.

Cătălin şi-a găsit scopul şi sunt de acord cu cei ce spun că este o Călăuză, prin ceea ce face.
Sunt un cititor fidel al său şi îi mulţumesc pentru lucrurile minunate pe care le face. Avem nevoie de oameni ca el care să ne trezească şi să ne aducă aminte că putem desena o floare multicoloră nu doar o floare rosie cu tulpină verde.”

Eugen Cutieru, Technical Trainer Volvo Romania

„Catalin m-a captivat inca din primele momente ale cursului de Public Speaking si m-a determinat sa astept cu interes fiecare zi de curs. Asta a fost la inceput. Ulterior, ori de cate ori ma aflu in fata unei audiente stiu ca fiecare reusita are ceva din ceea ce mi-a transmis Catalin Chirilescu. Multumesc, Catalin!”

Razvan Muntean, General Manager Imopedia

 

„I worked with Catalin for almost a year, during which he had a positive impact on the organisation and was highly appreciated as a trainer, especially for courses on Public Speaking and Communication.
Catalin is a very energetic and bright individual, who enjoys training very much and is committed to providing quality training solutions. The participants’ feedback was always good and excellent and they all looked forward to more development opportunities due to Catalin’s skills and passion.”

Corina Licea, Country HR Manager Coca-Cola HBC Romania

“Catalin reuseste sa transforme un training, care la prima vedere pare doar un unul obisnuit, intr-o experienta deosebita de care iti vei aminti cu drag mult timp dupa. Pe langa informatiile pretioase, Catalin transmite energie si voie buna, iar procesul de invatare se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, prietenoasa, placuta si plina de energie. Pe langa toate acestea, reuseste sa creeze o legatura frumoasa si intre participanti, nu doar intre el si sala. Felicitari Catalin!”

Paula Enache, PR&Social Media Manager Laboratoire Bioderma

“Un foarte bun trainer, recomand cu caldura!”

Razvan Tanasescu, Area Sales Manager La Fantana

“Despre Catalin se pot spune o multime de lucruri frumoase, no doubts about it! Se poate observa acest lucru din multimea de recomandari si aprecieri pe care le primeste zilnic! Analizand starea de fapt a lucrurilor, iti dai seama, ca, fara sa vrei, ai fost atras intr-o “capcana”. Omul este atat de bun in ceea ce face, pune atat de multa pasiune incat ai crede ca este cel mai bun trainer din cati ai intalnit pana acum. Si nu ca n-ar fi adevarat! Chiar este! Reuseste, pe durata a doua, trei zile de curs, sa scoate tot ce este mai bun din tine, sa-ti depasesti limitele zonei de confort, sa-ti descoperi aptitudini si calitati de care-ti era frica sau nici nu banuiai ca le ai. Acesta este Catalin! Slefuieste, modeleaza si livreaza o varianta imbunatatita a tuturor cursantilor. Asta cred eu ca face diferenta intre un trainer bun si un trainer care traieste fiecare clipa alaturi de cursanti, care creste impreuna cu ei, le transfera pasiunea si informatiile necesare fara a incerca sa-i influenteze: ii lasa pe fiecare sa-si descopere calea.
Catalin, multumesc, a fost o calatorie interesanta!”

Gabriela Curteanu, Marketing Pirelli Tyres

“I have had the chance to be trained by Catalin during the „Train of Trainers” course. Catalin has the warmth, energy, emotional intelligence and the expertise to understand human drivers, motivations, behaviors and to support career transitions in the most human and very professional way.
An excellent team player, natural care for people and with a special gift for human development.
I recommend Catalin as a consultant to whoever needs to rely on a trustworthy and professional trainer.”

Nicoleta Petrescu, HR Specialist DAAS Romania

“Meeting Catalin was for me a real luck. He showed so much passion and knowledge as a trainer (of the “train the trainer”) and knew perfectly how to inspire his students (a big bunch of 17 very diverse in profile people!), that all of us left the course with a huge “can do” attitude, goodwill and self confidence.
I confess that I was previously determined to attend the “train the trainer” course as I wanted me to enable in making HR trainings. But the market was full in offers of such kind of training. So, how to select the most appropriate for me? Finally, I’ve chosen Catalin after a personal targeted analysis. Firstly, I’ve read the testimonials on the sites. But everybody knows these can be simulated…., so I watched carefully all the films/shorts posted having Catalin as trainer. And all these together made my mind of choosing him in full confidence.
This came up to be a wonderful decision. And I want to share with others, that Catalin is so GOOD, that he deserves indeed to be taken on board for several trainings, not only the one I attended but also for: ”building the personal brand image”, “public speaking” and “team building”. He deserves to be further on recomended to the ones who really want to learn (and ideally to apply) useful things/practices/tactics, not only to simply get a diploma and run.
Thank you Catalin! Keep up with the excellent work!”

Adriana Antonovici, Senior HR Business Partner KMG Rompetrol

20140628_140826_2

“Cursul de Formatori susţinut de Cătălin Chirilescu este un adevarat ” life changing „. Include tehnici şi metode care vă vor deschide ochii şi inima. Include şi abstract şi spiritualitate, şi jocuri şi teorie iar la final veţi descoperi şi descătuşa energii şi resurse pe care nici nu bănuiati că le puteţi avea. Vă va provoca să fiţi mai buni, mai înţelegatori şi vă va provoca să faceţi întâi în voi schimbarea pe care vreţi să o vedeţi în exterior ( ca sa-l parafrazez pe Gandhi ).”

Daniel Marius Staicu, Ofiter Specialist Inspectoratul General al Politiei Romane

“Catalin and I have shared for hours on our personal lives and professional experiences. He is a direct, open, generous, dynamic and loving person. Considering these obvious personal qualities along and his multinational professional competencies. Catalin is one of the most talented and creative professionals I have worked with. The consulting work we did together impacted high level executives and teams and elevated their performance and the leadership they provided in their organizations.
In conclusion, I have hired Catalin to help in the improvement process to increase cooperation and alignment for my CEO from USA. His strength is clearly his flexibility to adjust his „Train of Trainers” to the group and the situation. He always found the right balance between insisting and stepping back to let the team decide. Catalin has great experience which gives him the possibility to understand, describe it to the group and suggest solutions. I strongly suggest you connect with him.”

Stefan Gabriel Georgescu, Community Manager Microsoft Alumni Network

20140613_114051

 

Comentarii

comentarii

13 gânduri despre “Despre Cătălin”

 1. Este un tip genial,un adevarat luptator,de foarte mute ori cu sclipiri de geniu si spun asta nu ca pe o lauda ci ca pe un fapt.
  Ambitia si munca il definesc.
  Titlurile din vitrina il certifica.
  Mult succes si urmeaza-ti calea indiferent de obstacole.
  Si inca un o scurta idee care sper sa iti spuna multe:
  „La inceput te vor ignora, apoi vor rade de tine, pe urma se vor coaliza si vor lupta sa te distruga si, daca scapi totusi, devii un om mare”

 2. NU stiu cine este Catalin, incerc sa descoper in zilele urmatoare. Ceea ce stiu insa cu siguranta este ca ne-am intalnit intr-un moment cum nu se poate mai bun pentru a-l putea intelege si aprecia. Ma bucur ca am ajuns in acelasi timp in acelasi loc! E minunat!

 3. Cursul l-am terminat, dar pentru a „sti cine este Catalin” nu-s de-ajuns trei week-end-uri, ci ai nevoie de o viata!
  Parerea mea este ca in atat de putin timp (c’mmon, yu’re just 2x years old!!!!) ai strans atat de mult, incat nu poti, nu ai cum sa te arati pe de-a-ntregul in asa scurt timp. Nu tu, care vrei sa (pre)dai cat mai mult/totul din ceea ce ai acumulat.
  Poate mai aflu ceva despre tine pe 18 nov., te astept la „spectacol” :)
  Multa Bucurie!

 4. Orice caracterizare si orice cuvint de lauda la adresa lui Catalin sunt de prisos! In mod sigur este un „MUST SEE” !!!
  Am avut ocazia sa interactionez cu el in cadrul unui curs si energia , informatiile si emotiile pe care le transmite si modul cum o face nu pot fi explicate in cuvinte.
  Tot respectul pentru ceea ce faci si cum o faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *